Posted by: latihanbkp | September 8, 2007

Jalan Pasti Ada Mesti Ada Cara

Alhamdulillah, setelah bertungkus lumus 3 kursus berjaya dijalankan serentak di Tiara Beach Resort, PD pada 3 – 7 Sept 2007. Kursus Pendekatan Islam Hadhari telah dijalankan pada 3 – 5 Sept dengan kerjasama JAKIM. Agak terkilan cuma 17 orang sahaja yang hadir dari 50 orang pegawai yang dicalonkan. Bagaimanapun syabas kepada pihak JAKIM yang telah mengendalikan kursus ni dengan cemerlang. Kursus Kecemerlangan Diri Ke arah Profesionalisme pada 4 – 7 Sept 2007 amat menarik. Cikgu Zamri dari UBTC Intelligence Consultant telah berjaya mengendalikan kursus dan peserta semua puas hati. Kursus Modul Induksi Khusus, 3 – 7 Sept berjaya menghimpunkan 69 orang pegawai sokongan lantikan baru dan KPSL. Secara keseluruhannya ketiga-tiga kursus berjaya mencapai objektif yang ditetapkan..cuma lebih berjaya dan seronok jika lebih ramai pegawai JPA dapat hadir dan tidak mengemukakan alasan yang bukan-bukan di saat-saat akhir. Kepada urus setia Rahmat, Din dan Zu.. serta assistant – abg Lan syabas diucapkan.

Bagi peserta kursus Islam Hadari…sama-samalah kita hayati lagi demi matahari di blog myfendi.wordpress.com   atau sila taip perkataan motivasi-sokmo melalui goggle,msn, yahoo dsb pasti jumpa.

Advertisements

Responses

  1. tahniah en Fendi. walau kursus induksi khusus nmpk berat, tp full of fun. buat minda saya bertambah ceria dan gembira untuk bekerja. pengisian bermaklumat dan ceria. kuek kuek kuek! hahaha! mana gambar2 ms kursus? Encik tak masuk sekali ke?

  2. Gambar tu ada…saya keno sort dulu, takut makan banyak space,kalau berminat saya boleh e-mel terus pd awak. ok


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: