Posted by: latihanbkp | February 28, 2008

3 Dalam 1

Buat julung-julung kalinya pada tahun 2008, 3 kursus akan dilaksanakan secara serentak di Puteri Resort Melaka pada 3 – 6 Mac 2008. Kursus-kursus tersebut ialah:

1. Kursus Bina Pasukan Dinamik (Dynamic Team Building) – Incharge “Sariffuddin” – 3764

2. Kursus Bahasa Inggeris Komunikasi (Perbualan) Asas – Incharge “Zuriati” – 3769

3. Kursus Aplikasi Kepintaran Emosi (EQ) di Tempat Kerja – Incharge “Rahmat” – 3189

Advertisements

Responses

 1. Assalammualaikum..

  Ape khabar semua..
  saya kat sini just nak kongsi pengalaman..
  lagipun saya la salah seorang yang menyertai kursus Aplikasi Kepintaran Emosi Di Tempat Kerja..
  Pada pendapat saya ia adalah sesuatu yang amat baik apabila BKP membuat 3 kursus sekali gus di satu tempat kerana ia dapat merapatkan lagi hubungan kakitangan JPA antara satu sama lain..kerana pada masa ini sahaja kita dapat berkenalan antara satu sama lain..makan bersama-sama dan beriadah bersama-sama.
  Selain itu, saya amat berminat dengan kursus EQ yang diadakan kerana ia amat memberi kesan terhadap suasana pekerjaan saya..Kerana tanpa emosi yang baik kita tidak akan dapat melaksanakan kerja dengan sempurna.
  So last skali saya amat berterima kasih kepada BKP kerana memilih saya untuk menyertai kursus EQ tersebut..Tak lupa juga kepada Paragon Merit, Dr. Zin, En. Shamly dan En. Razy..Good Job!!Semoga kita berjumpa untuk kali Ketiga..

  Sekian terima kasih..

 2. Puan Shema,

  Terima kasih diatas maklumbalas yang diberikan. Insyallah kami akan sentiasa menyediakan kursus-kursus yang terbaik untuk semua warga JPA.

 3. Salam semua.

  saya peserta dari Kursus B.I. Ingin saya ulaskan di sini, kursus yang seronok! hampir 4 hari menyertainya, saya hampir terlupa berbahasa melayu dengan baik. Pengaruh yang bagus dari 2 orang fasi yang amat bersungguh2 dalam menurunkan ilmu pada para `pelajar’nya.

  Aktivitinya, dari hari pertama yang agak mengelirukan, akhirnya sesuatu yang menyeronokkan.. seperti, menyambung ayat dari keratan akhbar, meneka aksi lakonan,menyanyi, membuat iklan di radio dan tv dan bermacam2 lagi tidak tertulis di sini. Boleh pecah kelas tu dengan gelak tawa kami semua. Aktiviti final, yang bagi semua orang susah hati adalah public speaking. Ada yang sampai tak tidur malam memikirkan tajuk2 untuk di `public speaking’ kan.

  Apapun, saya ucap tahniah pada pihak berkenaan kerana menjayakan kursus dengan fasilitator yang sesuai.

 4. Tahniah, terima kasih di atas maklumbalas yang diberikan. Jgn lupa untuk peringkat kedua (Intermediate)harap dapat teruskan. Bravo !


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: